Tips og tricks – Optimer leveringstider

Produkt pyramide

Forecast er altid forkert…

Alle os der arbejder med at købe NOOS eller sæsonvarer ekstra hjem til lageret, ved godt, at det er umuligt at kende sit fremtidige salg og dermed også meget svært, at købe det rigtige antal til lager. Så det vigtigste du kan gøre for at have succes med indkøbet af NOOS og sæsonvarer, er at arbejde på din reaktionstid og dine produktionstider, dette så du kan reagere så hurtigt som muligt, når salget ikke følger dine oprindelige forventninger.

Det handler om hastighed…

Ved hvilke punkter kan du sætte flueben

  • Data ligger altid tilgængeligt, jeg kan på under 30 sekunder se en status på mit produkt
  • Jeg har sikret adgang til det data, som er muligt at få fra butikker, online og wholesale via EDI
  • Jeg gennemgår forecast og behov ugentligt på alle produkter Jeg har booket metervarer og kapacitet ved mine leverandører